Tervetuloa Lasson kotisivuille!

 

Lahden seudun senioriopettajat ry on eläkkeellä olevien opetusalan ammattilaisten oma yhdistys. Yhdistyksemme jäsenet ovat Asikkalan, Hollolan, Hämeenkosken, Kärkölän, Lahden, Orimattilan ja Padasjoen senioriopettajia. Yhdistyksessämme voit löytää uusia ystäviä ja pääset mukaan sosiaaliseen verkostoomme. Yhdistyksemme on Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:n jäsen. 

Tervetuloa mukaan!

 

Ajankohtaista 

 

Kevään tapahtumia: 

Keilailua Lahden Hohtokeilassa, Vapaudenkatu 16, maanantaina 16.5. klo 14-15. Tule kokeilemaan keilaamista, yhdistys maksaa tilat! Ilmoittaudu Olli Jäppiselle olli.jappinen@phnet.fi tai 040 739 0460.

Syksyn ohjelmaa 

Lasson retki Artjärvelle 23.8.2022

Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä klo 10.45. Urho Kekkosen arkistoon Niinikoskella. Opastus arkistonhoitaja Pekka Lähteenkorva. (Arkisto ei ole esteetön, sillä se sijaitsee 30-luvulla rakennetussa talossa.)

Klo 12.15 Ruskovillan tehtaanmyymälä Artjärvellä. Tutustuminen kutomoon. Tehtaanmyymälässä edulliset hinnat ja tarjoustuotteita.

Klo 14 Töyrylän kartano Artjärvellä. Ruokailemme kartanossa. Paikalla myös opastus. Tilattuna on Igorin kanapataa. (Ilmoittakaa mahdolliset ruokarajoitukset.)

Paluu klo 16 mennessä Marolankadulle. Ilmoittautuminen Leena Leppärannalle, lepparanta.leena@gmail.com tai puh. 050 348 4823. Retken hinta on 30 euroa. Maksa vahvistuksen saatuasi tilille FI97 1855 3500 0273 37. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä. 

 

Päivitämme tiedot heti, kun tapahtumien sisältö tarkentuu. Seuraa siis sivujamme ja kerro tapahtumista myös ystäville!

                                                                 ********************************

 

Yhdistyksemme Facebook-sivut on avattu. Ryhmän nimi on Lahden seudun senioriopettajat Lasso. Voit siirtyä sivuille tästä, jos olet kirjautuneena Facebookiin HUOM! Ilmoittautumiset tapahtumiin tapahtumien järjestäjälle, niin olet varmasti osallistujien listalla!

 

Retkipäivä Heinolan Koskensaareen 4.5. 

                                          

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
toimisto(a)osj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.